Sajtókapcsolatok, rendezvényszervezés, médiatréningek, hirdetésszervezés, kiadvány szerkesztés, arculattervezés, márka építés


PResston PR Kft. - PR és kommunikációs ügynökség

Sajtókapcsolatok, rendezvényszervezés, médiatréningek, hirdetésszervezés, kiadvány szerkesztés, arculattervezés, márka építés


Cégünk egy teljes körű, komplex PR és kommunikációs tevékenységekkel foglalkozó Ügynökség. Sajtókapcsolati és rendezvényszervezési szolgáltatásainkon túl fontosnak tartjuk a médiatréningek szervezését, továbbá foglalkozunk hirdetésszervezéssel és kiadványok szerkesztésével is. Tevékenységi körünk kiterjed az arculattervezésre, márka-, és brand építésre, illetve bevezetésre, válság- és változáskommunikációra, valamint a média monitoringra is.

Több éves referenciával és kapcsolatrendszerrel rendelkezünk mind az üzleti, mind az állami szférában. Együttműködünk több száz újságíróval, szerkesztővel, fotóművésszel és fotóriporterrel, a belföldi és nemzetközi média képviselőivel egyaránt.

Rendezvények százait szerveztük már meg a vállalati szektorban tevékenykedő prémium és luxus kategóriás cégek részére, valamint a közigazgatási közbeszerzéseken nyert Új Széchenyi Terv alatt futó lakossági tájékoztatási kampányok során.

Szívesen segítjük új termékek és szolgáltatások bevezetését Magyarországon az image építés és termék PR integrált eszközein keresztül, illetve szívesen hozzájárulunk cége további reputációjának növeléséhez. A rendezvényszervezőkből, újságírókból, PR tanácsadókból, kreatív szakértőkből álló csapatunk hatékonyan segíti az Ügyfeleink munkáját.



   


Elérhetőségek:
Cím:

II. kerület, Törökvész út 87-91. 5.em.
térkép »

Telefonszám:

+ 36 1 325 94 88, +36/30/257-60-08, +36/30/769-86-97

Fax szám:

+36 1 325 94 89

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum