Diákutaztatással foglalkozó utazási iroda, melynek fő úti célja Nagy-Britannia


Challenge Hungary Kft.

Diákutaztatással foglalkozó utazási iroda, melynek fő úti célja Nagy-Britannia


Irodánk lelkes és mindig vidám csapata megtisztelve érzi magát, hogy érdeklődik cégünk iránt. Kérjük, szemezgessen ajánlataink közül! A Challenge egy 1992-ben alapított, diákutaztatással foglalkozó utazási iroda, melynek, bár Európa legtöbb országába vannak ajánlatai, mégis a fő úti célja Nagy-Britannia. Évente körülbelül 6.000 diák nagy-britanniai utazását szervezzük meg, 25 év tapasztalatával, nagy rugalmassággal, az utakat szervező nyelvtanár kollégák kéréseinek maximális figyelembe vételével. Irodánk nagyon büszke arra, hogy jó kapcsolatot ápol országszerte több száz angol nyelvtanár kollégával, akik évről évre bennünket bíznak meg diákjaik utazásának megszervezésével. Hat darab, saját tulajdonú luxus-autóbuszunk, tapasztalt, vidám és fiatalos idegenvezetőink és a 24 órás telefonügyelet is mind garancia a diákok utazásának zavartalanságára.
A szervezők munkáját úgy is segítjük, hogy az út kiválasztása után a pedagógus kollégákkal egyeztetett időpontban irodánk munkatársa személyesen tart az érdeklődő szülőknek és diákoknak egy vetítéssel egybekötött tájékoztató előadást, ahol minden kérdésre válaszol. A jelentkezők a befizetendő összeget kamatmentes havi részletekben is fizethetik, így akár csupán havi 10.000 Ft-ba kerülhet a diákok kiutazása.

A diákutak mellett a nagyközönség számára is ajánlunk hétvégi kikapcsolódásra alkalmas külföldi városlátogató és hosszabb tengerpati nyaralóprogramokat, kulturális körutakat! Keresse fel a www.varavilag.hu honlapunkat és böngésszen ajánlataink között!

SZOLGÁLTATÁSOK
- Utasbiztosítás
- Útlemondási (storno) biztosítás
- Mobile home szállások
- Családi elhelyezés
- szállodai elhelyezések
- repülőjegyek
- autóbuszok
- idegenvezetés
- városnézések



   


Elérhetőségek:
Cím:

VI. kerület (Terézváros), Izabella utca 78. fsz.2
térkép »

Telefonszám:

+36 1 343 3030, +36 1 413-6152

Fax szám:

0036-1-343-4203



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum