Játékfilm, animáció, reklámfilm, imagefilm készítése. Eredeti, kreatív megoldások, egyedi elképzelések megvalósítása


AZT-Media Kft.

Játékfilm, animáció, reklámfilm, imagefilm készítése. Eredeti, kreatív megoldások, egyedi elképzelések megvalósítása


Az AZT-Media Kft. alapításával arra vállalkoztunk, hogy valamennyi mozgóképes műfajban nemzetközileg is versenyképes produkciókat hozzunk létre, és mindezt költséghatékony módon nyújtsuk ügyfeleinknek. Műfajtól és stílustól függetlenül alkalmazkodunk megrendelőinkhez. Célunk, hogy olyan eredeti megoldásokat találjunk, melyek megfelelnek megrendelőnk egyedi elképzeléseinek és egyúttal próbára teszik csapatunk kreativitását is.

JÁTÉKFILM
Játékfilmek esetén kiemelt figyelmet fordítunk a rövid műfajoknak: kisjátékfilmjeink, animációs rövidfilmjeink rendszeresen szerepelnek hazai és külföldi fesztiválokon.

REKLÁMFILM
Reklámfilmjeinket olyan tettre kész, kreatív csapattal készítjük, melynek tagjai nemcsak a reklámok és videoklipek világában jártasak, de játékfilmekben is dolgoznak, így az aktuális trendek ismeretei mellett széleskörű szakmai tapasztalattal is rendelkeznek. A reklámfilm készítése során ügyfeleinknek – reklámügynökségeknek, cégeknek és független megrendelőinknek – a gyártás valamennyi szakaszában rálátása van a produkció kreatív alakulására és financiális hátterére.

IMAGEFILM
Imagefilm, valamint referencia- és promóciós film készítést cégek és magánszemélyek számára egyaránt vállalunk. Ilyen jellegű munkáinkban általában egy vállalkozást, intézményt vagy márkát mutatunk be dokumentumfilmes és / vagy fikciós elemek felhasználásával. Filmjeinket minden esetben a bemutatott személy, cég, vagy intézmény profiljához igazodva, egyedi elképzeléseknek eleget téve készítjük el.



   


Elérhetőségek:
Cím:

V. kerület (Belváros-Lipótváros), Irányi u. 3.
térkép »

Telefonszám:

+36 20 44 888 48

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum