Üzletberendezések, fali állványrendszerek és sztenderek, kirakati babák, vitrin és pult építő profilok, kiállítási standok


Ba-Lu Bt. Üzletberendezés

Üzletberendezések, fali állványrendszerek és sztenderek, kirakati babák, vitrin és pult építő profilok, kiállítási standok


Igényes üzletberendezések, saját gyártású és olasz import fali állványrendszerek és sztenderek, kirakati babák, vitrin és pult építő profilok, kiállítási standok, kiegészítők – minden, ami egy üzlet kínálatának színvonalas bemutatásához kellhet.

Üzletberendezés forgalmazással 1995 óta foglalkozunk. A több mint 20 éves tapasztalatunkkal igyekszünk minden Ügyfelünknek a neki legmegfelelőbb üzletberendezés kiválasztásában segíteni, hogy az esztétikailag és funkcionálisan optimális legyen az üzletében.

Beszállítóink elsősorban észak-olaszországi cégek, de az importon kívül hazai és saját gyártású termékeket is megtalál kínálatunkban.

Tevékenységünk nem korlátozódik csak az értékesítésre. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a felméréstől, az egyedi üzletberendezések-bútorok gyártásán át, a beszerelésig.

Honlapunkon működő webáruházat is talál. Az ott látható árak garantáltan érvényesek bemutatótermünkben is ami
Budapesten a X. kerületben a Kőbányai út 49. sz. alatt található.

Bemutatótermünkben mostantól bankkártyával is fizethet!



   


Elérhetőségek:
Cím:

X. kerület (Kőbánya), Kőbányai út 49.
térkép »

Telefonszám:

(+36 1) 477 0197, Mobil: (+36 20) 345 0986

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum