Biztonsági ajtó, rács, rácsajtó, hevederzár, ajtónyitás, zárszerelés, gordiusz


Knapp Péter - Vagyonvédelem Profitól

Biztonsági ajtó, rács, rácsajtó, hevederzár, ajtónyitás, zárszerelés, gordiusz


Cégünk fő profiljába tartozik a mechanikus vagyonvédelmi eszközök tervezése, gyártása és telepítése (biztonsági ajtók, rácsok, rácsajtók, Gordiusz védőpajzsok, kapuk, kerítések), zárszerkezetek, cilinderbetétek, ajtóbehúzók és veretek forgalmazása és szerelése (mechanikus és elektromos zárak, hevederzárak), valamint betörés utáni helyreállítás, illetve ajtónyitás.

Vállalkozásom 1990 óta, azaz több mint 20 éve van jelen a biztonságtechnikai piacon. Eleinte saját fejlesztésű ajtómegerősítések gyártásával és szerelésével foglalkoztunk, majd később minőségi rácsszerkezetek és biztonsági ajtók gyártásával bővítettük termékpalettánkat

1995-ben a rendőrség keretein belül elvégeztem egy roncsolásos és roncsolás mentes ajtónyitási iskolát, amiről hatósági ajtónyitó bizonyítványt kaptam, így azóta azokon is segíthetünk, akiknek ellopták kulcsait, kizáródtak vagy bent ragadtak lakásukban.
Több ízben is megmérettem magamat a Német- és Csehországban rendezett, roncsolás mentes zárnyitó versenyeken, ahol dobogós helyezett lettem (1 db első hely, 2 db második hely).

1998-ban szabadalmaztattunk és MABISZ minősítettünk egy teljesen forradalmi zárszerkezettel ellátott biztonsági pajzsot Gordiusz néven. A kifejlesztésére azért került sor, mert felismertük, hogy a betörők túlnőttek az egyszerű befeszítés, betéttörés és fúrás módszerén, hiszen az ő palettájukon is megjelentek a legújabb betörési technikák, azaz a zárfésűs finomnyitás, a betét forgórészének a kihúzása, a beragasztás valamint az Interneten is terjedő kopogtatásos módszer.

2005-ben megnyitottuk a webáruházunkat azon ügyfelek részére, akik saját maguk szeretnék megoldani biztonságukat, viszont a kiskereskedelmi árnál lényegesen olcsóbban szeretnének hozzájutni az általunk forgalmazott vagyonvédelmi eszközökhöz.

Célunk, hogy a megrendelőink igényeit mindig szem előtt tartva, kedvező áron, esztétikus, magas biztonsági fokozatot képviselő megoldásokat tudjunk nyújtani. Számtalan betörési kísérlet és elégedett megrendelő bizonyítja, hogy az általunk elvégzett munka eredményes, ami számomra a legnagyobb elismerés.

Remélem megnyertem bizalmát, és hamarosan az ügyfeleim között tudhatom.

Knapp Péter   


Elérhetőségek:
Cím:

XIV. kerület (Zugló), 1144 Orbó utca
térkép »

Telefonszám:

+36-20-942-65-38

Fax szám:

06/1/341-01-87


CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum