Pénztárgépek forgalmazása és szervizelése, kasszafiókok, mérlegek, árazógépek, bankkártya terminálok, NTAK rendszerek stb.


ECR-TRADE Pénztárgép Zrt.

Pénztárgépek forgalmazása és szervizelése, kasszafiókok, mérlegek, árazógépek, bankkártya terminálok, NTAK rendszerek stb.


Az ECR-TRADE Pénztárgép Zrt. 1996-ban alakult NAV-engedélyes pénztárgépek kis– és nagykereskedelmi forgalmazására és szervizelésére.
A megalakulás alapvető indoka volt, hogy a cég menedzsmentje és munkatársai 1992 óta azonos területen dolgoztak, és komoly referenciával rendelkeztek.
Cégünk fennállása óta jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a magyarországi pénztárgép piacot illetően.
A korábban engedélyeztetett pénztárgép típusok, és a folyamatosan változó NAV előírások figyelemmel kísérése, a kereskedelmi hálózat működtetése, a mindig aktuális és naprakész csapatmunka indokolja az ECR-TRADE Pénztárgép Zrt. biztos piaci pozícióját.
Kínálatunkban minden vállalkozás megtalálja a számára megfelelő pénztárgépet. Nem jelent gondot az Euró átállás, a legújabb előírásoknak megfelelő forint kerekítés, a számítógépes kapcsolat.
Országos, szerződéses szerviz-viszonteladói hálózattal rendelkezünk, mely rövid határidővel vállalja a készülékek üzembe helyezését, garanciaidőn belüli és azon túli javítását, karbantartását.
Kínálatunkban minden vállalkozás megtalálja a számára megfelelő pénztárgépet.
Nem jelent gondot az Euró átállás, az előírásoknak megfelelő forint kerekítés, a számítógépes kapcsolat.
Válasszon kasszafiókot a megfelelő méretben, vonalkód olvasót a gyors értékesítéshez, számítógépes szoftvert a pontos nyilvántartáshoz, árszorzós mérleget csak a kényelme miatt. Majd kapcsolja össze mindezen eszközöket! Igen, lehetséges. Keressen minket!

Egyéb kiegészítőink: bankkártya terminál, NTAK rendszer, blokknyomtatók a számlázáshoz, billentyűzet védőfóliák, és nem utolsó sorban kiváló minőségű kellékanyagok, papírszalagok, a hosszú távú, megbízható üzemeléshez.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIII. kerület, Dráva u. 5.
térkép »

Telefonszám:

+36 1 350 4006 , +36 1 239 0534, +36 1 239 5773

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum