Lakóingatlanok értékesítése bérbeadása, értékbecslés, hitelügyintézés


Start Ingatlan Kft.

Lakóingatlanok értékesítése bérbeadása, értékbecslés, hitelügyintézés


Cégünket, A START Ingatlant Kft-t 1995. június 1-én alapította három hölgy, akik azóta is az ügyvezető igazgatói posztokat töltik be. Ez elmúlt időszakban a cég 5 tagúvá fejlődött, sikeres csapattá kovácsolódva össze. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk mind az ingatlanok eladása, mind kiadása terén. Adatbázisunk hatalmasra duzzadt, ügyfeleink régi ismerősként hívnak minket újra és újra. A családias hangulat, az odafigyelés és a figyelmes kiszolgálás megteremti a hosszútávú tervezés alapját. Igyekszünk otthont (és nem csak ingatlant) találni a nálunk jelentkezőknek, ehhez magasan képzett és több nyelven beszélő munkatársaink állnak az érdeklődök rendelkezésére.
Célunk egyfelől, hogy nálunk mindeki megtalálja álmai otthonát; másfelől pedig, hogy munkatársaink is magukévá téve a cég filozófiáját, maguk is otthonosan érezzék magukat munkahelyükön.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

- Lakóingatlanok értékesítése
Az alábbi ingatlanok értékesítése és keresése a I., II., II/A., III., V., VI., VII., XI., XII., XIII. kerületekben: Villák, Családi házak, Iker- és sorházak, Új és használt lakások, Telkek, Üzlethelyiségek, Irodák

- Lakóingatlanok bérbeadása
Társasházi lakások, önálló és ikerházak, villák bérbeadása külföldi diplomaták, üzletemberek és magyar ügyfeleink részére

- Ügyvédi közreműködés
Irodánk ügyvédje elkészíti az adásvételi szerződést. Teljes körűen képviseli a vevő és az eladó érdekeit. Beszerzi a tulajdoni lapot, a szükséges engedélyeket, felhívja a felek figyelmét adó- illetve illeték fizetési kötelezettségeire.

- Banki hitelfelvétel
Irodánk segít az ingatlan vásárláshoz szükséges hitelfelvételben. Kapcsolatban állunk néhány piacvezető bankkal, ahol irodánk által küldött ügyfeleinket kiemelt ügyfélként kezelik.

- Értékbecslés
Külön kérésre elkészítjük budapesti ingatlanának hivatalos értékbecslését.



   


Elérhetőségek:
Cím:

II. kerület, Csatárka út 61.
térkép »

Telefonszám:

06/1/316-9408, Mobil: 06-20/543-3333

Fax szám:

06/1/316-9408



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum