Szakmai képzések, Tréningek, Nyelviskola


Soter-Line Oktatási Központ

Szakmai képzések, Tréningek, Nyelviskola


A főváros központjában elhelyezkedő intézménycsoportunk immár 30 éve támogatja magánszemélyek és szervezetek ismeretszerzési, önmegvalósítási törekvéseit. Sikereinket az igényekre való gyors és színvonalas reagálással, gondos és lelkiismeretes szervezőmunkával, a kapcsolatépítés és kapcsolattartás korrektségével értük el.

Európában elmozdulás történt a tudásalapú társadalom és gazdaság felé. Az egész életen át tartó tanulás szükségessége ma már természetes mindazok számára, akik az európai és hazai munkaerő-piacon érvényesülni kívánnak.

Elkötelezettség, tanuló központúság, rugalmas oktatás, modern technika! Mindezek jegyében intézménycsoportunk a felnőttoktatás terén felkészült a kihívásokra.
A képzésben közreműködő előadók, oktatók - egyetemi, főiskolai tanárok, felkészült és nagy szakmai gyakorlattal rendelkező vállalati-intézményi szakemberek - munkája garantálja, hogy a nálunk elsajátított tudással és készségekkel hallgatóink szakmai tevékenysége és egyéni boldogulása eredményes, sikeres lesz. Őszintén örülnénk, ha Önt is hallgatóink vagy partnereink sorában üdvözölhetnénk.

SZOLGÁLTATÁSAINK:
- Szakmai képzések
- Tréningek
- Nyelviskola
- Terembérlés



   


Elérhetőségek:
Cím:

VII. kerület (Erzsébetváros), Erzsébet krt. 7.
térkép »

Telefonszám:

06/1/887-2323, 06/1/887-2330

Fax szám:

06/1/887-2324

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum