Fordítás, Lektorálás, Hitelesítés, záradékolás, Tolmácsolás


Diotima Fordítóiroda Kft.

Fordítás, Lektorálás, Hitelesítés, záradékolás, Tolmácsolás


A Diotima Fordítóiroda Kft. 2003. óta foglalkozik fordítással és tolmácsolással. Cégünk családi vállalkozás, az ügyvezetõi, koordinációs feladatokat Ratkai Margit látja el.

Jól képzett munkatársainkkal közel 50 nyelven vállalunk fordítást és tolmácsolást. Igyekszünk a kért határidőket betartani, az elvárásokat legjobb tudásunk szerint teljesíteni.

Irodánk fontosnak tartja, hogy megbízóink elégedettek legyenek teljesítésünkkel. Célunk az, hogy folyamatosan visszatérő ügyfeleink legyenek.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

- Fordítás
Külföldi cégalapítások, bemutatkozó anyagok, szerződések, levelezések, üzleti tervek, bírósági végzések, pályázati anyagok, honlapok, prezentációk, használati utasítások, gépkönyvek, Európai Uniós szakanyagok, könyvek. Vállaljuk levelezés lebonyolítását, üzleti kommunikációt, szóban, írásban, telefonon.

- Lektorálás
Ha fontos dokumentum fordításáról van szó, kérjen tőlünk szakmai, vagy nyelvi lektorálást.

- Hitelesítés, záradékolás
Kérésre az okmányok, szerződések és egyéb dokumentumok fordítását a célnyelven fordítóirodánk záradékával és pecsétjével látjuk el, ami tanúsítja, hogy az elkészült fordítás tartalmilag és formailag megegyezik az eredeti anyaggal.

- Tolmácsolás
Vállalunk kísérő, konszekutív és szinkron tolmácsolást.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Építész utca 8-12. II. 10.
térkép »

Telefonszám:

+36 70-426-5201, +36 20-579-0071



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum