Menyasszonyi- és alkalmi ruhák, esküvőszervezés


Viola Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon

Menyasszonyi- és alkalmi ruhák, esküvőszervezés


Szalonunk a 2011. őszétől a világhírű PRONOVIAS cégcsoport LA SPOSA márkáját forgalmazza. 2014-es kollekciónk első darabjai már megérkeztek!

Menyasszonyi ruhaszalonunkban szem előtt tartjuk, hogy kellemes, nyugodt környezetben, esetleg egy pohár pezsgő mellett, gondosan kiválaszthassa az esküvőjére készülő menyasszony azt a ruhát, amit megálmodott, vagy kipróbálhassa sokféle ruhánk közül, melyik az, amiben valóban királynőnek érezheti magát azon a napon, amelyik az egyik legemlékezetesebb mindannyiunk életében.

Nagy választékot kínálunk Miss Paris, Miss Kelly, Collector, Divina Sposa, Maggie Sottero. My Angel Bride modellekből. Kis- és nagyméretű ruhákat is talál nálunk. A 170 db-os készletünket folyamatosan újítjuk, bővítjük.

Menyecske, koszorúslány és alkalmi ruháink széles választékát megtalálja szalonunkban. Elizabeth Nardo gyönyörű alkalmi és koktélruháiból is bemutatunk néhány darabot. Álomruhája megvalósításában is tudunk segítséget nyújtani, méretére készíttetjük el menyasszonyi, menyecske, koszorúslány ruháit. A próba ideje alatt kísérői szintén kiválaszthatják alkalmi ruhájukat.

Szalagavatóra, gólyabálra szintén nagy kínálatból válogathat keringőruhát!

Ruháinkat kölcsönzésre és eladásra is kínáljuk. Nálunk a próbáért nem kell fizetni és elég időt biztosítunk a gondos válogatásra.

Esküvő- és rendezvényszervező részlegünk a tökéletes figyelmet, a Nagy Nap felejthetetlen élményét kínálja. Esküvőszervező oklevelet szerzett kollégáink várják megrendeléseiket.



   


Elérhetőségek:
Cím:

VII. kerület (Erzsébetváros), Erzsébet krt. 36. I/19.
térkép »

Telefonszám:

06-70-3177626

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum