Ipari csőszerelvények kereskedelme


Apagyi Tradeimpex Kft.

Ipari csőszerelvények kereskedelme


CSŐVEZETÉKI SZERELVÉNYEK

Bernard Controls (DEUFRA), Franciaország
Különféle elektromos hajtómûvek (szervomotorok), a szerelvények nyitására-zárására, szabályozására, továbbá az ipar egyéb területeire is (90 fokos nyitás-zárás gömbcsapokhoz, pillangószelepekhez, zsaluzatokhoz, továbbá sokfordulatos nyitás-zárás, tolózárakhoz). Megoldott a hajtómûvek szervizelése is.

Habonim, Israel
A cég általános és speciális rendeltetésû gömbcsapokat, valamint speciális igényeket (nagytisztaságú félvezetõ ipar, gyógyszeripar, stb.) kielégítõ szerelvényeket gyárt már egészen kis méretektõl. Nagyon népszerû a világon egyedüliként gyártott négy munkahengeres pneumatikus hajtómûve, amely dinamikailag teljesen kiegyensúlyozott, hét év garanciát adunk rá. Nyit-zár, és pozicionálóval felszerelve szabályzási üzemmódokra is kiválóan alkalmas. A leggyorsabban működő pneumatikus hajtómű a világon. A Habonim cég kifejlesztette a gömbcsap alapú szabályzószelepét, amely kis méreteivel és kifejezetten versenyképes áraival nagyon népszerû és megbízható termék a piacon. Már jóval azelõtt hogy az ISO-9000 irányelvek meghatározó szerepet kaptak volna a gyártási eljárásokban, a Habonim a nemzetközi minõségi szabványoknak és követelményeknek megfelelõ minõséget tette alapvetõ célkitûzésévé.

SEETRU, Anglia
A cég széles nyomástartományban működő és változatos közegekre alkalmazható biztonsági szelepek gyártása, különböző típusú szintjelzők a vegyipar, gyógyszeripar, élelmiszeripar számára.

Thermador-International (SFERACO VALVES&FITTINGS)
A francia Thermador csoport tagja, általános rendeltetésű csőelzáró szerelvényeket, pl. gömbcsapok, pillangószelepek,késtolózárak, éktolózárak (gumibetéses is), fittingek, stb



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIV. kerület (Zugló), Stefánia út 63/c.
térkép »

Telefonszám:

06/1/2231958

Fax szám:

06/1/2730680



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum