Könyvelés, bérszámfejtés


IDM-CONTO Számviteli Szolgáltató Kft.

Könyvelés, bérszámfejtés


Vállalkozásunk fő tevékenysége számviteli szolgáltatás, melyet kezdetben egyéni vállalkozásként majd társas vállalkozás formájában folytatunk.

Csapatunk tagjai regisztrált, folyamatos továbbképzéseken résztvevő, munkájukra igényes mérlegképes könyvelők, akik közel 20 éve dolgoznak együtt.
Könyvelési és bérszámfejtési tapasztalatunk van úgy az egyéni vállalkozások, mint a társasházak, alapítványok, kis- és középvállalkozások és a milliárdos árbevételű, többszáz főt foglalkoztató, TB-kifizetőhellyel rendelkező cégek működésében is.

Partnereink között megtalálhatók kis-és nagykereskedők és a szolgáltatóipar számtalan területének képviselői is, pl. építőipar, pénzügyi és biztosítási szolgáltatás, vendéglátóipar, szoftverfejlesztés, számítástechnikai szolgáltatás, gépjárművekkel kapcsolatos ügyintézések, vámügyintézés, kutatás-fejlesztési szolgáltatás, fordítás-tolmácsolás, egészségügy, újságírás, reklám-és marketing-szolgáltatás stb.

Munkánkat igény szerint ügyvéd és könyvvizsgáló is segíti. Kérésre ügyfeleink főkönyvi kivonatát és beszámolóját angol és német nyelven is el tudjuk készíteni. Tevékenységünket két helyszínen, Budapest XI.kerületében és Érden végezzük, de igény és előzetes megbeszélés szerint ügyfeleink telephelyére is elmegyünk.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Sáfrány u. 44.
térkép »

Telefonszám:

06/30/9823662

Fax szám:

06/1/700-1622



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum