Cégposta szolgáltatás, Direkt Marketing kampányok


Budabox Kft.

Cégposta szolgáltatás, Direkt Marketing kampányok


A Budabox Kft. 1990-ben alakult még Buda Box Gmk. néven, azóta dolgozunk együtt hazai és nemzetközi cégekkel.
Két fő profilunk a Cégposta szolgáltatás, melynek keretében partnereink mindennapi postai ügyintézése a feladatunk és a Direkt Marketing kampányok megvalósítása, melyet teljes egészében vagy egyes elemeiben vállalunk, megbízóink elvárásai, kívánsága szerint.

Az elmúlt 19 évben közel száz vállalattal alakult ki munkakapcsolatunk, erről bővebben referenciáinknál talál információt. Magyarország több meghatározó cégének válhattunk már kulcs-partnereivé, például a Coca-Cola és a Nestlé számos nyereménysorsolását teljes egészében mi bonyolítottuk, vagy például a Novartis és a L'Oréal gyógyszertárakkal és orvosokkal történő kapcsolattartásában, direkt mail kampányaiban is jelentős szerepet vállalunk.

DIREKT MARKETING
A direkt marketing az egyik leghatékonyabb reklámeszköz. Értékesítési, vevőket toborzó kampányok mellett sokszor bonyolítottunk le nyereménysorsolásokat, promóciókat. A fogyasztói aktiválások mellett a kiskereskedelmi partnerekkel történő belső kommunikációt is vállaljuk. Kampánya szakszerűen, határidőre valósul meg a Budabox szervezésében.
Amiben az Önök kommunikációját segíteni tudjuk:
- Tervezés
- Adatbáziskezelés
- Perszonalizálás
- Előkészítés
- Borítékolás
- Postai előkészítés
- Postázás
- Kontrolling
- Értékelés

CÉGPOSTA SZOLGÁLTATÁS
Cégposta szolgáltatásunk keretében munkatársunk minden munkanapon meglátogatja az Ön irodáját és a postát. A postára reggelig beérkezett küldeményeket kiszállítja a céghez, majd a feladnivaló, kimenő küldeményeket szakszerűen, időben postára adja. Az Ön alkalmazottainak nem kell többé a postára járással bajlódniuk, drága munkaidejüket így valóban szakmai feladatokra fordíthatják. Nincs több hibásan kitöltött formanyomtatvány, rosszul összeállított csomag, a díjszabás buktatói miatti extra költség.   


Elérhetőségek:
Cím:

XXI. kerület (Csepel),

Telefonszám:

06/30/9418559

Weboldal(ak):


CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum