Korszerű távközlési megoldások távközlési szolgáltatóknak és végfelhasználóknak.


4Voice Távközlési Kft.

Korszerű távközlési megoldások távközlési szolgáltatóknak és végfelhasználóknak.


A 4Voice 100%-osan magyar tulajdonban álló cég, amely 2002 óta tölt be kiemelt szerepet a távközlési szektorban. Cégünk folyamatos fejlődésének és innovatív munkájának köszönhetően mára a klasszikus távközlési megoldások mellett a modern IP technológiára épülő szolgáltatásokat is igénybe vehetik partnereink.

A 4Voice szolgáltatás portfoliója hangsúlyosan Intelligens Hálózati (Intelligent Network - IN) megoldásokra épül, cégünk fő célközönségét pedig olyan távközlési szolgáltatók alkotják, akik meglévő szolgáltatásaikat szeretnék az IN technológia segítségével korszerűbbé, színesebbé tenni. Ezen igények kiszolgálása érdekében a 4Voice az egyetlen olyan távközlési cég Magyarországon, melynek rendszere kimondottan úgy került kialakításra, hogy Intelligens Hálózati szolgáltatásait megossza más szolgáltatókkal. Segítségünkkel Partnereink akár azonnal bevezethetik új termékeiket a piacra és nyújthatnak előre- vagy utólag fizetett, hívókártya- vagy számla alapú szolgáltatásokat egyéni, illetve üzleti felhasználóknak. Partnereink kompromisszumok nélkül élvezhetik minden előnyét a professzionális szoftveres telefonközpontunknak és real-time számlázó rendszerünknek anélkül, hogy komoly összegeket fektetnének be saját berendezések megvásárlásába.

Célunk, hogy olyan szolgáltatásokat ajánljunk ügyfeleink számára, amelyekkel a legjobb ár-érték arány mellett a leginkább testre szabott megoldásokat tudják alkalmazni. A távközlési partnereink mellett nagy hangsúlyt fordítunk a kis- és középvállalatok kiszolgálására. Számukra sok egyéni technikai megoldás mellett általános költségcsökkentő megoldásokat is nyújtunk.

Cégünk fontosnak tartja, hogy Partnereink teljes körű kiszolgálásban részesüljenek, és a távközlési paletta összes szolgáltatását egyetlen kézből megkaphassák. Szolgáltatásaink elérhetősége nem korlátozódik kizárólag az országhatárokon belülre, hiszen azokat igény esetén a környező és távolabbi országokban is biztosítani tudjuk elősegítve ezzel Partnereink számára lényegesen nagyobb piacok meghódítását.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIII. kerület, Kassák Lajos u. 11-13.
térkép »

Telefonszám:

+36-1-848-0100

Fax szám:

+36-1-848-0110

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum