A Residence irodaházak mindkét épülete, a RESIDENCE 1 és RESIDENCE 2 Arany minősítésű ÖGNI - DGNB minősítéssel rendelkezik


Residence irodaházak - Re Project Development KFT

A Residence irodaházak mindkét épülete, a RESIDENCE 1 és RESIDENCE 2 Arany minősítésű ÖGNI - DGNB minősítéssel rendelkezik


A Residence irodaházak

A budai városközpontban, a II. kerületi Víziváros elegáns környezetében épült fel a RESIDENCE 1 és RESIDENCE 2 irodaház. A Margit körút és a Fő utca forgalmától egy saroknyira, a nyugodt Ganz és Kacsa utca által határolt területen elhelyezkedő irodaházak Bel-Buda fő közlekedési csomópontjaitól, a Széll Kálmán tértől és a Batthyány tértől egy rövid sétával könnyen elérhetőek. Mindkét irodaház megközelítése gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt kiváló.

A mindkét irodaházat kiszolgáló étterem szintén a földszinten kap helyet. Az irodaterek rugalmas alaprajza lehetővé teszi teljes szintek, illetve kisebb egységek hatékony kialakítását. A szociális és kiszolgáló területek az épület belsejében, a közlekedő magok köré csoportosulnak.

RE project development

Az ausztriai székhellyel, és számos saját közép- és kelet-európai képviselettel rendelkező Raiffeisen evolution az európai ingatlangazdaság legjelentősebb szereplőiből, a Raiffeisen csoport, valamint a Strabag AG projektfejlesztő üzletágaiból jött létre. A cég 2003-ban nyitotta meg magyarországi irodáját, azóta méltán vált ismertté, referenciái révén elismertté.



   


Elérhetőségek:
Cím:

II. kerület, Ganz u. 16.
térkép »

Telefonszám:

06/1/3466400

Fax szám:

06/1/3466448

E-mail cím:



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum