Autóriasztók, autórádió, GPS készülékek


Duett Autóhifi & Alarm

Autóriasztók, autórádió, GPS készülékek


Fő irányvonalunk a gépjármű vagyonvédelem, ami felöleli a klasszikus autóriasztót, immobilisert, rablásgátlót és sebességváltó zárat. Igaz az évek során ez is átalakult és védelmi csomagokat árusítunk és szerelünk, amelyek különböző védelmi szinteket ajánlanak a különböző autótípusokhoz és a különböző autóhasználati szokásokhoz.

A HiFi megnevezés, ami hosszú évtizedekig fedte a témakört, ma már közel sem tükrözi a multimédiás szolgáltatásokkal kiegészült valóságot. A tiszta hangzás mellé bekerült a képi megjelenítés, a tömörített és tömörítetlen zenei formátumok lejátszása. Ma már nem beszélhetünk autórádióról, ami ezeket megszólaltatja, inkább helyes a fejegység elnevezés, ami komplex szolgáltatásaival központi szerepet játszik az autóban. A telefon kihangosítása, az okostelefon zenei anyagának vezeték nélküli továbbítása, például Bluetooth kapcsolattal vagy a telefon különféle programjainak megjelenítése az autó központi egységén, mint a navigáció, teljesen mindennapi igény.

A nappali menetfény, a tempomat, az elektromos motormelegítő, a traffipax előjelző vagy akár egy nyestriasztó beépítése hozzátartozik munkánkhoz, így talán a legjobb elnevezése munkánknak az Autós Megoldások, hiszen ezt tesszük, megoldunk mindent, ami az Ön és autója biztonságát vagy kényelmét szolgálja, utólag beépíthető és lehetőleg áram folyik benne, mert ehhez értünk.



   


Elérhetőségek:
Cím:

III. kerület (Óbuda-Békásmegyer), Bojtár u. 44.
térkép »

Telefonszám:

06/1/4360436

Fax szám:

06/1/4360000

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum