Építészeti tervezés, urbanisztikai tervezés, mérnöki tevékenység, beruházás-szervezés, műszaki ellenőrzés, belsőépítészeti tervezés


Mérték Építészeti Studio Kft.

Építészeti tervezés, urbanisztikai tervezés, mérnöki tevékenység, beruházás-szervezés, műszaki ellenőrzés, belsőépítészeti tervezés


A Mérték Építészeti Stúdió Kft-t 1987-ben alapították az akkori állami keretekből kilépő és társuló építészek, mely mostanra a Mérték Group Zrt. cégcsoport tagjaként tesz a minőségi és fenntartható építészetért. A mögöttünk álló több mint két évtizedben számos átalakuláson és jelentős fejlődésen ment át a vállalkozás. A folyamatos fejlesztéseknek és a munkatársainknak biztosított belső képzéseknek köszönhetően az elmúlt több, mint tíz évben Magyarországon a piacvezető cégek között tartanak számon minket. A cégünk által végzett magas színvonalú munkát valamint munkatársaink szakmai tevékenységét számos hazai és külföldi elismeréssel díjazták.

Irodánk több, mint 4000 projekttel foglalkozott. Az munkatársi létszám 68 fő, ebből 40-en rendelkeznek építész végzettséggel. 200 fős, állandó szaktervezői háttérrel rendelkezünk, akikkel több éves kipróbált munkakapcsolatunk van.

A Mérték Stúdió fő törekvése a helyi adottságok értő figyelembevételével az adott környezet fejlesztése. Célunk, hogy a nemzetközi művészeti és építészeti színvonalat meghaladó épületeket hozzunk létre, amik tökéletesen megfelelnek partnereink elvárásainak és pénzügyi lehetőségeinek. Stúdiónk naprakész információval rendelkezik a korszerű, környezettudatos tervezési elvekről és módszerekről. 1998 óta ISO-9001:1994 minősítése van a cégnek (99-VNA-AQ-044), amit 2002. márciusában ISO 9001/2000 rendszerre dolgoztunk át.

Cégünk fő tevékenységei:
- építészeti és generáltervezés
- urbanisztikai tervezés
- mérnöki tevékenység
- környezettudatos, fenntartható tervezés
- épületminősítési tanácsadás és minősítés
- épületszerkezeti szaktervezés R&D tevékenység
- beruházás-szervezés, műszaki ellenőrzés
- belsőépítészeti tervezés
- műemléki szaktervezés
- épület-felújítás
- építészeti grafika

A fenti felsorolás alapján cégünk teljeskörű tervezési és lebonyolítási szolgáltatást biztosít a projekt helykiválasztásától a kulcsátadásig, valamennyi előkészítési, tervezési, megvalósítási szakaszra vonatkozóan. Számos területen sikerült jelentős épületeket létrehoznunk. Ezek jellemzően lakóépületek, szállodák, bevásárló és szórakoztatóközpontok, irodaépületek, bankfiókok, ipari épületek, sport létesítmények. középületek. Az általános generáltervezési munkákon kívül, munkatársaink egy csoportja több évtizedes tapasztalattal rendelkezik kiemelt műemléki és műemléki tervezési munkákban.



   


Elérhetőségek:
Cím:

IX. kerület (Ferencváros), Lónyay u. 29.
térkép »

Telefonszám:

06/1/2168687

Fax szám:

06/1/2168687

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum