Épületgépészeti kivitelezések, Hitelesítési gázmérőcserék, Épületgépészeti tervezés, engedélyeztetési eljárások, Épületenergetikai vizsgálatok, preauditálások


Szikra Épületgépészeti Kft.

Épületgépészeti kivitelezések, Hitelesítési gázmérőcserék, Épületgépészeti tervezés, engedélyeztetési eljárások, Épületenergetikai vizsgálatok, preauditálások


Társaságunk, a SZIKRA Épületgépészeti Kft. 1991. januárjában alakult, 100%-ban magántőke bevonásával, korábban is az épületgépészeti kivitelezésekben együtt dolgozó kollégák alkalmazásával.

Az első években főként gázszerelési kivitelezésekkel foglalkoztunk, majd a gázprogram lelassulását érzékelve a kapacitás lekötése eltolódott a központi fűtés szerelések irányába. Kisebb arányban víz-csatorna szerelések is folyamatosak. Megrendelőink többségében az igényesebb rétegből kerültek ki, ezért folyamatosan meg kellett ismernünk az új tehnológiákat, alkalmazási lehetőségeket. Foglalkozunk munkáink során légtehnikával, klimatizálással, uszodatehnikával, szabályzási elektronikákkal is. Az utóbbi években – a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft-vel kötött szerződések alapján – visszatértünk a gázhoz. 2002 óta a háztartási fogyasztóknál, 2010 óta az ipari fogyasztóknál is végezzük a hitelesítési mérőcserét, 2007 óta a nem fizető fogyasztók kizárását-visszanyitását. 2012-ben pályázatot nyertünk, s azóta végezzük a gázmérők célzott ellenőrzését is. Társasházak megrendelésére számtalan épület gáz alap- és felszálló-vezetékének rekonstrukcióját végeztük el.

1994-ben egy tervező kollégánkkal elkezdtünk kidolgozni egy falfűtési rendszert, mely 1995-ben szabadalmi mintaoltalmat kapott. Társaságunk látja így el a MEDITHERM felületfűtési-hűtési rendszer terjesztését, komponenseinek gyártatását, értékesítését, kivitelezői díjmentes oktatását, garanciaviselését, fejlesztését.

2007-ben bevezettük – a FŐGÁZ-zal bevizsgáltattuk – a gáz alapvezetékek tömörtelenségét ideiglenesen tömítő mandzsettánkat, amellyel elkerülhető a társasházak azonnali kizárása, így tervezetten, programozottan lehet a rekonstrukciókat elvégezni.

Fejlődésünk a büszkeségünk: Kisipari jelleggel és lehetőségekkel kezdtük tevékenységünket, ma tízenhárom-millió forintos törzstőkével, európai színvonalú irodákkal, raktárokkal, több millió forintos raktárkészlettel, modern eszközkészlettel, tizenöt tehergépkocsival állunk megrendelőink rendelkezésére.

Tevékenységi köreink:
- Épületgépészeti kivitelezések
- Hitelesítési gázmérőcserék
- Nem fizető fogyasztók kizárása és visszanyitása a gázszolgáltatás-ból/-ba
- Gáz alap-és felszálló-vezetékek rekonstrukciója
- Épületgépészeti tervezés, engedélyeztetési eljárások lebonyolítása
- Épületenergetikai vizsgálatok, preauditálások



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIX. kerület (Kispest), Derkovits Gyula u. 53
térkép »

Telefonszám:

06/1/3480845

Fax szám:

06/1/3470273

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum