Kiadó irodák és raktárok a FONTE Irodaházban


Hie Ingatlanhasznosító Kft.

Kiadó irodák és raktárok a FONTE Irodaházban


A Fonte Irodaház 2000-ben épült Zobóki Gábor tervei alapján. Irodaházunk belső átalakulás után megújult egységes arculattal és folyamatosan emelkedő színvonalú szolgáltatásokkal várja bérlőit.

A 4000 m2-es épület földszintjén található a külön bejárattal is megközelíthető Fonte Pizzeria, valamint néhány igényes kialakítású iroda. Az első és második emeleten szintén irodák helyezkednek el. Az irodák jelentős része önálló mosdóval és teakonyha kialakítási lehetőséggel rendelkezik. Ezen felül szintenként két közös használatú mosdó található. Az irodák klimatizáltak, az optimális fűtést-hűtést az álmennyezetbe épített regiszterekkel alakítottuk ki, melyek a legkellemesebb, huzat nélküli használatot biztosítják. A szabályozást akár interneten keresztül is elérhetik.

Az épület I. és II. szintjén kialakításra került egy-egy közös használatú tárgyaló, valamint egy 18 személyes előadóterem is bérlőink rendelkezésére áll. Az épület előtt bérlőink dedikált parkolóhelyei, illetve vendégparkolók helyezkednek el. Az irodaházba való bejutást és a biztonságot 0-24 órás szolgálatban teljesítő portaszolgálat, valamint beépített kamerákkal kiegészített riasztórendszer biztosítja. Az ingatlan pinceszintjén rakodórámpával kiegészített raktárak és igény esetén gépkocsi parkolók helyezkednek el.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Budaörsi út 153
térkép »

Telefonszám:

+36 1 248 0486

Fax szám:

+36 1 248 0487

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum