Szexologiai és Életvezetési Tanácsadás


Sz. Mikus Edit - szexológus (Editor Bt.)

Szexologiai és Életvezetési Tanácsadás


Szexológusként egyaránt fontosnak tartom az orvosi hátteret (ezért sokszor szükséges az orvosi kivizsgálás is egy terápia megkezdése előtt), a pszichológia ismeretét (főiskolán és egyetemen összesen négy év pszichológiát tanultam, jelenleg integrál-pszichológiára járok) és a szociológiát is. Ez utóbbit egyre hangsúlyozottabban, hiszen a környezet, az anyagi viszonyok és a kultúra hatása a szexuális kultúrára egyre inkább rajtakapható. Pártfogolom a természetgyógyászatot és az ezotériát, gondolkozásom nem materialista, hanem integrált. (Új fogalom, remélem egyre többen érteni fogják.)

Aki tehát szexuális jellegű, vagy párkapcsolati problémáival felkeres, a segítségemet kéri saját hitének megfelelően részesülhet tudományos alapú, vagy integrál alapú terápiában. Senkire nem erőszakolom rá a saját hitemet, az ezoterikus szemléletet. Az viszont nyilvánvaló, hogy általában az integrál megközelítés szimpatizánsai fognak felkeresni.

A hozzám fordulókat nem nevezném „betegnek”, inkább olyan kliensek, akiknél az életükben magánéleti probléma adódott, és életvezetési szaktanácsadással segíteni lehet nekik. Legyen szó párválasztási, párkapcsolati problémákról, gyermeknevelési nehézségekről vagy szexuális funkciózavarokról.

Szexológiai és integrálpszichológiai rendelés Budapesten:
1139 Budapest (Angyalföld), Tahi u. 40/a.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIII. kerület, Tahi u. 40/a.
térkép »

Telefonszám:

06-20-9432875

Weboldal(ak):

Telephelyek, üzletek:

- Kecskemét, Klapka u. 9-11. fszt.13.
- Budapest (Angyalföld), Tahi u. 40/a.
(telefonos bejelentkezés alapján 20/9432 875)



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum