Építészeti tervezés, generálkivitelezés, szaktanácsadás


Hap Tervezőiroda Kft.

Építészeti tervezés, generálkivitelezés, szaktanácsadás


A HAP Tervezőiroda Kft. (kezdetben HUNGARO-AUSTRO Kft., 1993-tól HUNGARO-AUSTRO Plan Kft., 2007 óta HAP Tervezőiroda Kft.) 1989 májusában alakult főként magasépítészeti tervezési feladatok elvégzésére. Alapítói az IPARTERV és egy osztrák tervezőiroda voltak. Irodánk 1992. óta teljesen magyar tulajdonú, a megalakulásunkat követő első évben az IPARTERV, a harmadik évben az osztrák partner adta el tulajdonrészét. A nyugat-európai gyakorlattól eltérően valamennyi alap-tervezési szakág, mint társult partner van jelen kapcsolatrendszerünkben. Építészek mellett belsőépítészek, tartószerkezeti-, épületgépészeti-, elektromos-, valamint településtervezők közössége alkotja komplex feladatokat ellátó irodánkat.

Az elmúlt évtizedek alatt tervezetünk számos műemléki rekonstrukciót, irodaházakat, gyógyszertári központot, gyógyszertárakat, gyógyszer raktárakat valamint gyógyszergyártó üzemeket, ipari épületeket, szuper- és hipermarketeket, lakóépületeket, lakóparkot, sportcsarnokot, iskolát, óvodát és bölcsődét. Nevünkhöz fűződik többek között az Infopark D épülete valamint a StefániaPark Irodaház, a Campona Szórakoztató- és bevásárlóközpont a hozzá kapcsolódó XXII. kerületi új városközponttal ugyanúgy, mint a Balfi Nemzeti Irodalmi és Történelmi Emlékhely megalkotása.

SZOLGÁLTATÁSOK:

TANÁCSADÁS
Szaktanácsadás keretében a beruházónak szakmai segítséget nyújtunk a helyszín kiválasztásban, a megvalósíthatóság vizsgálatában, a szükséges hatósági engedélyek beszerzésében, egyéb eljárásokban, és tanácsadó segítséggel kísérjük végig akár a beruházás teljes folyamatát.

ÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS
Irodánk munkatársai komplex építészeti tervezést és tervezői projektvezetést végeznek a beruházás elhatározásától kezdve a teljes építési projekt során, tanulmánytervek, engedélyezési és kiviteli tervek készítésével, minőségi és mennyiségi kiírások készítésével, tervezői művezetéssel.

GENERÁLTERVEZÉS
Tapasztalt munkatársaink közreműködésével a megvalósítandó épületek tartószerkezeti-, gépészeti-, elektromos rendszereinek tervezését is elvégezzük, illetve a szükséges további külső szakági tervezők és szakértők bevonásával teljes körű generáltervezési szolgáltatás nyújtunk, építészmérnöki projektvezetéssel. Jellemző tervezési munkáink irodaházak, lakóházak, kereskedelmi épületek valamint ipari- és logisztikai telepek.



   


Elérhetőségek:
Cím:

II. kerület, Margit krt. 24
térkép »

Telefonszám:

06/1/2125992

Fax szám:

06/1/2124926

E-mail cím:

hap[kukac]hap.hu

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum