Lakberendezés


Felvinci Home Dekor

Lakberendezés


LAKÁSTEXTIL
A lakás összhangjának megteremtését segítik azok a mintakollekciók, melyekben együtt kínálnak a gyártók fényáteresztő- és dekor függönyt ill. kárpitanyagot, egymással jól variálható, mégis különböző felületű és mintázatú összeállításokban. Ezekből választva különleges hatások érhetők el még lakberendezői tanácsok nélkül is.
A Felvinci Home Decorban kínáljuk a Kobe, a Warwick, a Casamance, a Designers Guild, a Saum and Viebahn, az Alhambra, és a Romo csoport textiljeit is. Bőrhatású anyagaink kiválóan alkalmasak bútorkárpitnak, falak dekorálására vagy akár díszpárnának. Függöny- és kárpitanyagaink kínálata a legújabb trendet követi, de természetesen megtalálhatók lakberendezési üzletünkben az időtálló stílusok is.

FÜGGÖNY
Modern, klasszikus és country stílusban megvarrt fényáteresztők, sötétítők. Római roló, roletta, panelfüggöny, reluxa, szalagfüggöny. Mennyezeti- és rúdkarnis, rolószerkezetek kézi-, zsinórós- vagy elektromos működtetéssel.

SZŐNYEG
A belga Benelux Orient cég egyedi szőnyegei Nepálban, Indiában, Kínában készülnek francia tervezők elképzelései alapján, japán akryl szálból, újzélandi gyapjúkeverékből, kézicsomózású, hernyóselyem és gyapjú különböző arányú keverékéből. A Ligne Pure cég is sokféle természetes szálú szőnyeget kínál. A Wissenbach és a Arte Espigna cég kézi csomózású kész szőnyegei hatalmas kínálatban rendelhetőek üzletünkben. Szőnyegpadló: Ma már az egyedi szőnyeg minőségével versenyképes szőnyegpadlók készülnek, melyekből akár egyedi szőnyeg is készíthető.

TAPÉTÁK
Lakberendezési üzletünkben rendelhetők többek között Ulf Moritz, Casadeco, Casamance, Omexco, Marburg, Arte, Eijffinger, PT, York és Rasch tapéták. Nem véletlenül éli reneszánszát a tapéta. Szinte nincs olyan felület, melynek tapéta változatával ne találkozhatnánk. Forgalmazunk természetes anyagú rattan, tengeri fű, bambusz tapétákat, selyemtapétákat, metál és kőhatású tapétákat, barokkos és egyéb ornamentikus mintájú tapétákat.

LÁMPA
Klasszikus és modern, hagyományos és design lámpákat forgalmazunk lakások, irodák, üzletek vagy közintézmények részére. Lámpáink kisebb része üzletünkben és a weboldalon megtekinthető. Kívánságra egyedi lámpát és lámpaernyőt is készítünk!

LAKBERENDEZÉSI KIEGÉSZÍTŐK
A lakberendezés a kiegészítők, dísztárgyak megválasztásával ér véget. Ehhez kínálunk egyedi, különleges tárgyakat modern, minimál, keleti és úgynevezett modern-klasszikus stílusban. Dísztárgyak, hasznos konyhai kiegészítők minimál stílusban, fémből, fából, porcelánból, üvegből.

Bemutatótermünkben egy helyen megtalálja mindazt, amire leggyakrabban szükség lehet egy lakótér vagy munkahely megteremtéséhez: az első ötletektől, a belsőépítészeti tervezésen, kivitelezésen keresztül a függönyözésig. Különleges ötletekkel, javaslatokkal, megoldásokkal segítjük az enteriőr kialakítását.



   


Elérhetőségek:
Cím:

II. kerület, Felvinci út 21.
térkép »

Telefonszám:

06/1/4230005

Fax szám:

06/1/4230004

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum