Kül- és beltéri kerámiák készítése


Rusznák Kerámia Stúdió

Kül- és beltéri kerámiák készítése


Az agyag az egyik legősibb anyag az agyagművesség pedig az egyik legősibb mesterség. Eredete a kikutathatatlan múltban gyökerezik. Feltehetően a földművelés ismertette meg az emberrel az agyag képlékenységét, a nap melege és a tűz használata pedig megtanította arra, hogy első edényeit maradandóan alkossa meg.

Napjainkban inkább dísztárgyként kerül kerámia tárgy a lakásokba, azonban egyre többen használnak mindennapi tevékenységeik során is egyedi tárgyakat.

A Rusznák Kerámia Stúdió 1980– ban alakult azzal a céllal, hogy az itt készült tárgyak melegséget és örömöt vigyenek az őket birtokló családok mindennapjaiba.

Díszítse lakását és kertjét az ősi anyagból készült kaspókkal, vázákkal; ajándékozzon kerámia tárgyakat esküvőre, eljegyzésre, név– és születésnapra, vagy kápráztassa el szeretteit egy egyedi étkészletben feltálalt vasárnapi ebéddel!

Cégünk vállalja kül - és beltéri kerámiák, dísz és használati tárgyak egyedi, illetve sorozat tárgyak tervezését és kivitelezését. Továbbá étkészletek címerezését, monogramozását, cégemblémázást kerámiára vagy üvegre.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Cseresznye utca 49-51
térkép »

Telefonszám:

+36 20 450 5161

Fax szám:

06/1/2493183



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum