Fő profil: európai körutazások, autóbuszos programok


Kárpáteurópa Utazási Iroda

Fő profil: európai körutazások, autóbuszos programok


Szándékaink szerint, és remélhetőleg az Önök tetszésére jelentősen növeltük úticéljaink és programjaink számát. Új célpontjainkkal egyre inkább kilépünk a Kárpát-medencéből és egyre több programot kínálunk Észak-, Nyugat- és Dél-Európában, ahol többek között a magyar múltra illetve a jelenlegi magyar emlékekre is figyelmet fordítunk. Ami kínálatunkban viszont továbbra is változatlan: kulturális körutazásokat ajánlunk figyelmükbe és az iroda profiljának megfelelően, a korábbiakhoz hasonlóan a környező országok magyarlakta vidékeit mutatjuk be.

2008 óta a legnagyobb sikerű útjaink a Csíksomlyói Pünkösdi búcsúra indított különvonataink a SZÉKELY GYORS és a CSÍKSOMLYÓ EXPRESSZ voltak. Egy új programunkat szeretnénk kiemelni. A NAGY MAGYARORSZÁGI NAGY KÖRÚT 11 napon át bejárja az egész Kárpát-medencét, a Történelmi Magyarország elcsatolt területeit, annak magyarlakta részeit. Utunkat Felvidéken kezdjük, majd Kárpátalján folytatjuk. Ezt követően eljutunk Erdélybe, onnan a Vajdaságba, végül Horvátországban fejezzük be körutazásunkat. Összesen 5 országot keresünk fel ennek az útnak a során.

Az utazási prospektusunk csaknem 500 partner utazási irodánál megtalálható. Önök akár budapesti központi irodánkban, akár viszonteladóinknál, nem utolsó sorban ezen a weboldalon keresztül, elektronikusan, online foglalhatnak és a fizethetnek 2015. évi programjainkra.



   


Elérhetőségek:
Cím:

III. kerület (Óbuda-Békásmegyer), Szépvölgyi út 3/A
térkép »

Telefonszám:

06/1/368-6296, 06/1/439-1644

Fax szám:

06/1/439-1645

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum