Hűteni, párásítani vagy szellőztetni szeretne, akkor Faktor Hűtéstechnikát keresse! Mottó: Minőség elérhető áron!


Faktor Hűtés és Klímatechnika Szaküzlet

Hűteni, párásítani vagy szellőztetni szeretne, akkor Faktor Hűtéstechnikát keresse! Mottó: Minőség elérhető áron!


Klimatizálás, szellőztetés, hűtés, fűtés, víz- és gázszerelés

Teljes szolgáltatást nyújtunk, a konzultációtól a tervezésen át. A készülékeket és a szükséges alkatrészeket is szállítjuk, helyszíni beszereléssel és beüzemeléssel. Az elvégzett munkánkra természetesen garanciát is vállalunk!
Ha már van egy üzemelő rendszere, de nincs megelégedve a teljesítményével, akár ennek a szabályozását és karbantartását is elvégezzük.

Alternatív energia felhasználás

Egyre népszerűbbek az alternatív energiát hasznosító rendszerek, mi ezekben is otthon vagyunk. Amikor a lehetséges megoldásokról beszélgetünk, természetesen az alternatív megoldásokat sem hagyjuk ki a számításból. Szokás mondani: a számok nem hazudnak és valóban: az, hogy az Ön épületében milyen rendszerek, milyen hatásfokkal tudnak működni, hogy milyen módszerrel valósul meg a fűtés, vagy a szellőzés, végeredményben a számok mondják meg – ilyen szempontból legalább objektív és egzakt tudományt művelünk, és ez számunkra megnyugtató. Bízunk benne, hogy Önnek is az lesz.

Pályázatírás, pályázat gondzás

Az alternatív megoldásokhoz gyakran lehet pályázatokon támogatást szerezni. Ha esetleg Ön is ki szeretné használni ezt a lehetőséget és pályázat útján szeretné a tervét megvalósítani, a pályázatírásban is sok-sok tapasztalatunk van, ebben is tudunk segíteni.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XVII. kerület (Rákosmente), Pesti út 9.
térkép »

Telefonszám:

06/1/2530395

Fax szám:

06/1/2530394

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum