Üvegezés, tükör méretre. Képkeretezés, képtisztítás, festmények restaurálása, képkeret restaurálása.


Bereznai László - Üveges mester

Üvegezés, tükör méretre. Képkeretezés, képtisztítás, festmények restaurálása, képkeret restaurálása.


Bereznai László egyéni vállalkozó vagyok. Üzletünk és műhelyünk immár hetven éve a VIII. kerületi Baross utca 78. alatt találja. Szívesen látjuk itt személyesen is, de a feladat jellegét figyelembe véve, a munkavégzés helyszínére kiszállunk. Üzletünk hétfőtől péntekig 8-17 óráig tart nyitva.

Keresse nagy múltú üzletünket, ha üvegezésre, hagyományos vagy korszerű hőszigetelt üvegezésre, különleges biztonsági üvegezésre, tükör vagy üvegfalra van szüksége. Az üveg lakásunkban nemcsak az ablakban, ajtókban fordul elő, de képeinkben is. Nálunk több, mint 300 féle képkeretből válogathat stílusa alapján - képei is megérdemelnek egy egyedi keretet.

Több évtizede üvegezünk kirakatokat, üvegezünk belső és külső nagyobb felületeket. Az utóbbi évtizedben irodák, munkahelyek, üzletek belső tereit tettük egyedivé üvegfalakkal. Egyedi tükörfalakkal egyedivé varázsoljuk nappaliját, fürdőszobáját, sőt teraszát, de akár erkélyét is. A kicsi fürdőszoba praktikus dísze lehet egy egyedi zuhanyzó, ahol az üveg játssza a főszerepet.

Kereteztesse be legsikeresebb fotóit olyan képkeretbe, mely a legjobban illik lakásához. Üzletünkben több száz képkeretléc közül választhat.

GYORS, MEGBÍZHATÓ, PONTOS MUNKAVÉGZÉS. Komoly felkészültségünk és tapasztalatunk garancia munkáinkra.

Ne feledje: nálunk jó helyen jár, mert üvegben, tükörben, képkeretben több, mint 30 éve otthon vagyunk!



   


Elérhetőségek:
Cím:

VIII. kerület (Józsefváros), Baross u. 78.
térkép »

Telefonszám:

06/1/333-7824, 06-30-632-42-47, 06-30-632-42-53

Fax szám:

06/1/210-5097

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum