Ékszerműhely - Pállfi Szabolcs

Ékszerkészítés, javítás és értékesítés


Több éves előkészület után 2004-ben nyílt szerény, de annál családiasabb üzletünk, mely látványműhelyként funkcionál. A látogató, aki ellátogat hozzánk, üvegfalon keresztül láthatja az ékszerek készítéséhez, javításához szükséges gépek, szerszámok összességét. Kisebb javítások azonnali elvégzésére is van lehetőség, így a munkafolyamat akár személyesen is nyomon követhető.

Ékszereinket aranyból, ezüstből, illetve különböző anyagok, mint kaucsuk, bőr, titán, drágakövek, szintetikus kövek, tűzzománc felhasználásával készítjük. Készítéskor módunkban áll TÖRT ARANYAT, TÖRT EZÜSTÖT beszámítani, ebben az esetben csak az elkészítés munkadíja kerül felszámolásra.

Minden elkészített ékszerre minimum 3 év garanciát vállalunk, mely teljes körű, ettől kivétel a külső hatásra történő sérülés. Eladott ékszereinkre örökös tisztítási garanciát vállalunk, ami magában foglalja az ékszerek időnkénti tisztítását. Reméljük, hogy az általunk elkészített ékszerek sok örömöt, szépséget, megbízhatóságot, értéket, és hosszan tartó kapcsolatot biztosítanak viselőjüknek.

Üzletünk Budán, a Bah csomópont közelében található. Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően a Móricz Zsigmond körtérről és a Moszkva térről a 61-es villamossal, a Ferenciek teréről a 8-as illetve a 112-es busszal könnyedén megközelíthető.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XII. kerület (Hegyvidék), Csörsz u. 7.
térkép »

Telefonszám:

06/1/2011280

E-mail cím:

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum