Hernyóselyem töltetű ágynemű, egyéb hernyóselyem termékek


Sil And Silk Bemutatóterem és Galéria

Hernyóselyem töltetű ágynemű, egyéb hernyóselyem termékek


Cégünk 2005-ben alakult 100%-os magyar tulajdonosi részvétellel. Fő profilunk a hernyóselyem töltetű paplanok és párnák forgalmazása. Magyarországon egyedüliként foglalkozunk hernyóselyem töltetű termékek forgalmazásával.

Célunk, hogy környezetünkkel megismertessük és megszerettessük az egészséges életmódot is segítő évezredes matéria, a hernyóselyem használatát, mely egyszerre biztosítja a kényelmet és eleganciát a luxus érzésével egybekötve.

Kényeztesse magát és élvezze a selyem természetes előnyeit. Selyem paplanjaink egyenként kézzel készülnek, a legkiválóbb minőségű friss, hosszúszálú rostokat tartalmazó eperlepke-selyemből, így biztosítva önnek a megérdemelt mindennapi luxust.

A hernyóselyem töltet rendkívül könnyű, és lágy mely a hernyóselyem tulajdonságaiból adódóan különleges hőszigetelő hatással bír. A hernyóselyem összetételének köszönhetően az állati eredetű aminosavak és proteinek segítik a szervezet egészségmegőrzését. A lélegző selyem meleget biztosít télen, hűvösséget és szellőzést nyáron. Csodálatosan puha és könnyű, gyengéden követi a test vonalait.



   


Elérhetőségek:
Cím:

III. kerület (Óbuda-Békásmegyer), Bécsi út 120 1/100
térkép »

Telefonszám:

06 (30) 914-4125

Fax szám:

06/1/4369253

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum