Gyógyszer, gyógyászati termék nagykereskedelme


Volmix Közvetítő és Szolgáltató Kft.

Gyógyszer, gyógyászati termék nagykereskedelme


A Volmix Kft. 1990 elején alakult, működésünk két alappillére a gyógyászati és a vegyi divízió. Cégünk gyógyászati divíziója gyógyszerek, gyógyszernek nem minősülõ gyógyhatású készítmények, étrendkiegészítők, vitaminok forgalmazását, vegyipari divíziója pedig vegyipari termékek (gépi mosogatószerek és tisztítószerek) forgalmazását végzi.

A cég gyógyászati divíziója német, osztrák, spanyol és magyar cégek kizárólagos képviseletét látja el. A termékek kiválasztásánál nagyfokú igényességgel járunk el. Jelenleg mintegy 80 féle készítményt forgalmazunk, melyek indikáció szerint széles skálát fognak át. Többek között megtalálhatók emésztésre, bélrendszer regenerálására, szív- és érrendszerre, bõrbetegségekre, idegrendszerre, légúti megbetegedésekre, mozgásszervi betegségekre ható készítmények, valamint vitaminok és nyomelempótló étrendkiegészítõk. Minden termékünk rendelkezik a magyarországi forgalomba hozatalhoz szükséges szigorú engedélyekkel. A készítmények szinte 100%-ban természetes alapanyagúak, melyek a legkorszerûbb körülmények között készülnek. Elsõsorban nagykereskedõkkel vagyunk állandó kapcsolatban, de egy 14 fõbõl álló patikalátogató-hálózat segítségével, éves szinten 2-3 alkalommal akciókkal egybekötött látogatásokat végzünk a gyógyszertárak, gyógynövényboltok és drogériák területén, ezáltal tartva a kapcsolatot a kiskereskedõkkel is. Hazánkban minden olyan partnernek beszállítói vagyunk, akik gyógyterméket és étrendkiegészítõket forgalmaznak, ezek közül csak a legnagyobbakat felsorolva: Phoenix Rt; Béres Egészségtár; Hungaropharma Rt; Herbaház; Mediline; dm; Rossmann. Viszonteladókat és egyéni vásárlókat is kiszolgálunk, valamint igény szerint csomagküldõ szolgálatot is mûködtetünk. Budapest területén külön mûködési szerzõdés alapján referenciapatika-hálózatunk mûködik, terveink szerint a közeljövõben minden kerületben találnak a vásárlóink egy referenciapatikát, ahol garantáltan hozzájutnak az általunk kizárólagosan forgalmazott termékekhez.

1999-ben létrejött vegyipari részlegünk által környezetkímélõ gépi mosogatószerek és háztartási tisztítószerek Európai Unióból történõ behozatalát és a hazai élelmiszerláncok felé történõ kizárólagos forgalmazását kezdtük el. Fõbb partnereink: Tesco; Auchan; Metro. A Volmix Kft. által kizárólagosan képviselt külföldi és magyar partnereink:
Apomedica GmbH., Graz, Ausztria
Arkopharma, Carros, Franciaország
Biyo-Product Kft., Komárom
Cheminova International, S.A., Madrid, Spanyolország
Dronania GmbH., Bad Wörishofen, Németország
Kemix Kft., Komárom

Az általunk forgalmazott gyógytermékeknek és étrend-kiegészítõknek a következõ fõ feladatokat kell ellátniuk:
1. Növelniük kell a szervezet ellenálló képességét, szolgálni kell az egészség megõrzését, valamint a közérzet javítását.
2. Hozzá kell járulniuk a korszerû táplálkozás fejlesztéséhez .
3. A szépségápolás területén is a természetességet kell elõtérbe állítaniuk.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIV. kerület (Zugló), Thököly út 76 Mfsz 2
térkép »

Telefonszám:

06/1/3834892

Fax szám:

06/1/3834989

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum