Új gépkocsi és használt gépkocsi értékesítés, szakszerviz, alkatrész beszerzés, értékesítés


Autó Mirai

Új gépkocsi és használt gépkocsi értékesítés, szakszerviz, alkatrész beszerzés, értékesítés


Budán, a Lágymányosi híd lábánál található cégünk az ország legnagyobb Mazda márkakereskedése. Ezen a helyen 1999. elején kezdtük megtevékenységünket, mint a budai oldal második kereskedése.

Cégünk személy állományának szakmai – azon belül is Mazda – múltja jóval korábbi időre datálható, mivel az itt dolgozószakemberek jelentős többsége már a Mazda magyarországi indulása, 1992. óta e típussal foglalkozik. Korábban a Mazda Motor Hungary munkatársaként ismerték és tanulták meg a típusra vonatkozó és jellemző műszaki és kereskedelmi jellegű tudnivalókat.

Cégünk által végzett magas színvonalú kereskedelmi és szolgáltatási tevékenységnek köszönhetően 2002-ben megkaptuk az ISO 9001-2000 minősítést.

Cégünket különösen nagy büszkeséggel tölti el, hogy fennállásunk óta folyamatosan a legnagyobb hazai Mazda márkakereskedésnek számítunk, majd minden tekintetben. Az elmúlt években a Mazda magyarországi történetében kereskedésünk többször rekord darabszámú új gépkocsit értékesített, amellyel piaci részesedésünk elérte a 40%-ot, amely nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő teljesítmény.

Szolgáltatások:
- Új gépkocsi értékesítés
- Használt gépkocsi értékesítés
- Szakszerviz
- Alkatrész beszerzés, értékesítés
- Karosszéria javítás
- Biztosítás ügyintézés
- Kézi és gépi mosó
- Csereautó



   


Elérhetőségek:
Cím:

XI. kerület (Újbuda), Budafoki út 105.
térkép »

Telefonszám:

+36 1 464 7680

Fax szám:

+36 1 464 7699

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum