Fehér Cédrus Kozmetika

Tisztító arckezelés, arany kezelés, tini kezelések, elektrokozmetika, szőrtelenítés, stb.


A Fehér Cédrus Kozmetika a II. kerületben, a Hűvösvölgyi és a Budakeszi utat összekötő Budenz úton található. Egy csendes kert rejtekében 2006 óta várja kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyó vendégeit.

A kezelések hangulata meghitt, a Vendég teljes pihenését, ellazulását, szépülését szolgálják, természetesen mindenki számára személyre szabottan. Első alkalommal elbeszélgetés és konzultáció előzi meg a kozmetikai kezelést. Filozófiám holisztikus szemléletű, tehát az embert, mint egységet veszi figyelembe.

Sok Vendég szenved bőrproblémáktól. Feladatomnak érzem tudatosítani bennük, hogy a bőrápolás az alapja a javulásnak, de önmagában nem elég. Legyen szó arctisztításról, mélyrétegű bőrápolásról vagy csupán a mindennapi bőrápolásról, készséggel és örömmel válaszolok a Vendégeim által feltett kérdésekre, hiszen fontos, hogy tisztában legyenek bőrük egészségének állapotával, és az ehhez szorosan kapcsolódó egészséges életmóddal. Ilyen esetekben alternatív gyógymódokat vagy orvosi kivizsgálást szoktam javasolni. Ha az okot megtalálta egy szakember, az én munkám is eredményesebbé válik, hiszen megvalósul az egység: a külső, belső kezelés. És egy elégedett Vendégnél nincs is nagyobb öröm a kozmetikus számára.

A kozmetikai kezelésekhez a BELICO, a HYAMATRIX és a PANAROM-ADRIENNE FELLER cég termékeit alkalmazom.

Minden érdeklődőt nagy szeretettel várok kozmetikámban.



   


Elérhetőségek:
Cím:

II. kerület, Budenz utca 7/c.
térkép »

Telefonszám:

06/1/2003460, Mobil: (30) 444-7259

Fax szám:

06/1/2003460

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum