Fémszerkezeti, nehéz lakatos munkák, gépészeti részegységek gyártása, erősáramú vezérlő berendezések, kontaktorok gyártása, javítása


Movill Jármű és Alkatrész Javító és Gyártó Kft.

Fémszerkezeti, nehéz lakatos munkák, gépészeti részegységek gyártása, erősáramú vezérlő berendezések, kontaktorok gyártása, javítása


Az 1982-ben alapított, és ma is az alapító tulajdonos család által vezetett MOVILL Kft. az elmúlt évtizedekben széleskörű profilt épített ki a kötöttpályás közlekedés területén.

A magántulajdoni viszonyból, és a cég átlátható méretéből adódóan a MOVILL Kft. rendkívül rugalmas, kreatív és innovatív szereplője a magyar közlekedési ágazatnak.

A több mint harminc éve alapított MOVILL Kft. jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a gépalkatrész, illetve a járműalkatrész gyártás és javítás területén. Teljes körű szolgáltatást nyújt a gép-, és járműkarbantartásban a legkorszerűbb rendszerek kidolgozásától azok gyakorlati alkalmazásig. Emellett mérnöki és kereskedelmi tevékenységet is végez, továbbá infrastrukturális beruházásokban vesz részt.

A cég székhelye és központja Budapesten, a gyártó és javító üzemek Budapest közelében, Csömörön és Gödöllőn találhatók.

A csömöri üzemben főként az ipari-, és járműalkatrészek gyártására, javítására szakosodott elektroműszerész, lég és féktechnikai műhelyek, valamint fémmegmunkáló üzem működik, ahol hagyományos, és CNC vezérlésű automata forgácsoló gépek üzemelnek.

A gödöllői üzemben fémszerkezetek gyártására van lehetőség, és helyet kapott egy hidraulikai műhely is.
Üzemeink alkalmasak kis, és nagyszériájú, valamint prototípus termékek gyártására is.

A MOVILL Kft. vevői, megrendelői elsősorban az ipari, és a közlekedési eszközök gyártói, üzemeltetői és javítói közül kerülnek ki. A hazai közlekedési vállalatok közül jelentősebb partnereink a BKV Zrt., a MÁV Zrt., a GySEV Zrt. a Debreceni Közlekedési Zrt., a KNORR- BREMSE Ausztria és Hungaria Kft.



   


Elérhetőségek:
Cím:

XIV. kerület (Zugló), Erzsébet Királyné útja 15
térkép »

Telefonszám:

06/1/3636688

Fax szám:

06/1/3636687

Weboldal(ak):



CéginfoBudapest  |  Telefon: 06-70-3832006  |  E-mail:  |  Impresszum